‘Tottenham neemt binnen 48 uur beslissing over nieuwe trainer’

Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy hoopt binnen 48 uur de opvolger van Tim Sherwood te presenteren. De concludeert de Daily Mail op basis van enkele bronnen binnen de club. Volgens het medium gelden Frank de Boer en Mauricio Pochettino als grootste kanshebbers om aan de slag te gaan bij de club uit Londen.

Aanvankelijk leek De Boer de droomkandidaat van Levy, maar diens focus is inmiddels verschoven naar Pochettino. De Argentijnse coach heeft een uitstekend seizoen achter de rug als trainer van Southampton en zou inmiddels een voorsprong hebben op De Boer. Vooral de uitlatingen van de Ajax-trainer zouden niet goed bevallen zijn bij Tottenham.

De Boer claimde onlangs dat hij gesproken had met de Londenaren, waarna de club via een officiële verklaring dit tegensprak. Dat de trainer zijn mond voorbij sprak zou niet goed zijn gevallen bij Levy. Pochettino, die als achtste eindigde met Southampton, is zodoende de nieuwe gedoodverfde favoriet. Andere namen als David Moyes, Rafael Benitez, Roberto Mancini en Sinisa Mihajlovic zijn inmiddels buiten beeld.

Tekst: Soccernews

Related posts