‘Tottenham lijkt Southampton-trainer boven De Boer te verkiezen’

Tottenham Hotspur heeft volgens diverse Engelse media, waaronder Press Association, verregaande gesprekken met Mauricio Pochettino. De oefenmeester van Southampton lijkt de beste papieren te hebben om Tim Sherwood op te volgen op White Hart Lane. Daarmee hoeft Ajax niet te vrezen voor een vertrek van Frank de Boer naar Engeland.Eerder op de dag waren er berichten dat De Boer en Pochettino de beste papieren hadden om trainer van Tottenham Hotspur te worden. Het eerder genoemde medium laat weten dat een akkoord niet ver weg is met de Argentijnse oefenmeester, die met Southampton een keurige achtste plaats wist te behalen.

Sherwood werd vorig seizoen aangesteld als opvolger van André Villas-Boas, maar een succes werd het echter niet. De coach slaagde er niet in om de Spurs naar Champions League-voetbal te loodsen, waardoor de club besloot afscheid te nemen van hem.

Tekst: Soccernews

Related posts