De Kamps verlaat Ajax voor NAC Breda

NAC Breda heeft zich versterkt met Joeri de Kamps. De 22-jarige middenvelder komt over van Ajax en tekent een contract voor drie seizoenen.

De Kamps lag in Amsterdam tot 2016 onder contract, maar maakte weinig kans op speelminuten. Afgelopen seizoen werd hij al uitgeleend aan sc Heerenveen. Donderdag zette hij zijn handtekening onder een 3-jarig contract in Breda. “Ik heb heel veel zin om aan dit avontuur te beginnen. Ik denk dat NAC past bij mijn speelstijl, dus ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Technisch Directeur Graeme Rutjes over de komst van de middenvelder: “Joeri is een jonge speler, maar hij heeft het afgelopen seizoen laten zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau. Hij speelt met veel passie en levert altijd strijd, eigenschappen die wij noodzakelijk achten voor de spelers die wij binnenhalen. Ik ben daarom ook blij dat hij ervoor heeft gekozen zijn carrière bij NAC voort te zetten.”

De Kamps is niet de eerste aanwinst van NAC. Erik Falkenburg tekende vorige week voor twee jaar in het Rat Verlegh Stadion. Hij komt transfervrij over van AZ en moet samen met De Kamps en Uros Matic het nieuwe middenveld van NAC vormen.

Tekst: Goal.com

Related posts