Blind, Veltman en Cillessen in voorselectie; Klaassen en Vermeer vallen af

Bondscoach Louis van Gaal heeft drie Ajacieden opgenomen in zijn voorselectie van 30 man voor het komende WK: Blind, Veltman en Cillessen. Vermeer en Klaassen behoren tot de afvallers.

Voorselectie Van Gaal:
Patrick van Aanholt (Vitesse), Daley Blind (Ajax), Jean-Paul Boëtius (feyenoord), Jasper Cillessen (Ajax), Jordy Clasie (feyenoord), Memphis Depay (psv), Leroy Fer (Norwich City) Jonathan de Guzman (Swansea City), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Daryl Janmaat (feyenoord), Nigel de Jong (AC Milan), Terence Kongolo (feyenoord), Tim Krul (Newcastle United), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Bruno Martins Indi (feyenoord), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (FC Twente), Karim Rekik (psv), Arjen Robben (Bayern München), Wesley Sneijder (Galatasaray), Tonny Trindade de Vilhena (feyenoord), Rafael van der Vaart (HSV), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Michel Vorm (Swansea City), Stefan de Vrij (feyenoord), Georginio Wijnaldum (psv) en Jeroen Zoet (psv)

De definitieve WK-lijst, bestaande uit twintig veldspelers en drie keepers, moet uiterlijk maandag 2 juni bij de FIFA worden aangeleverd. Deze lijst kan uitsluitend spelers bevatten, die ook al in bovenstaande voorlopige selectie waren opgenomen.

Tekst: Ajax.netwerk.to

Related posts