Toptalent Veendorp(17) blijft ondanks interesse van Ajax en Franse topclubs in Groningen

Keziah Veendorp tekent binnenkort een nieuw contract bij FC Groningen. Dat meldt RTV Noord. Het zeventienjarige supertalent wil graag bij de trots van het noorden blijven. De aanvoerder van het Nederlands elftal voor spelers onder de zeventien jaar had de clubs voor het uitkiezen.

Vader en zaakwaarnemer Jaap Veendorp zei onlangs al dat ‘grote, internationale topclubs’ interesse hadden getoond in zijn zoon. Die interesse bleek later voornamelijk uit Frankrijk te komen: Paris Saint-Germain en AS Monaco wilden de mandekker graag strikken, terwijl ook Ajax interesse zou hebben om de verdediger aan te trekken.

Veendorp geeft er dus de voorkeur aan om bij FC Groningen te blijven en hij zet spoedig zijn handtekening onder een driejarig contract. De jongeling mag nog in de B-junioren spelen, maar hij is al doorgeschoven naar de hoogste jeugdploeg van de noorderlingen. Hij traint ook al regelmatig mee met het eerste elftal.

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerdere bericht:
22-03-2014: ‘Ajax wil ook talent Veendorp van FC Groningen verleiden tot overstap’

Related posts