There are no ads, please add some


De Jong blij met extra optie Kishna

Siem de Jong is blij dat Ajax er weer een extra optie bij heeft in de aanval. Ricardo Kishna voegde zich in de winterstop bij de selectie en maakte als speler uit eigen jeugd zondag zijn debuut tegen AZ. Met een weergaloos doelpunt maakte de jongeling meteen indruk.“Het was een mooie goal van Ricardo. Dat is goed voor hem en ook voor het team. Als zo’n jongen kan invallen en belangrijk kan zijn, dan is dat alleen maar goed.’Met de blessures van Viktor Fischer en Lasse Schöne is het goed om te zien dat de jongens uit de jeugd al redelijk mee kunnen. Kishna is een sterke en snelle jongen. Hij kan voorin met zijn acties heel gevaarlijk zijn en dat is knap”, aldus De Jong tegenover Ajax TV.

“Na de wedstrijd tegen Salzburg hebben we meteen gezegd dat het een incident was en dat hebben we goed gedaan. 4-0 winnen van AZ is een knap resultaat en de sfeer is weer een stuk beter dan na afloop tegen Salzburg. Er was tegen AZ wel de druk van het winnen, maar dat kwam meer door de stand dan door donderdag. Ik heb na afloop in het spelershome nog wel even naar FC Twente – feyenoord gekeken. Het is mooi voor ons dat ze beiden punten hebben gemorst.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts