There are no ads, please add some


Wenger: ‘Nu geen plaats voor Bergkamp’

De bewondering van Arsenal-coach Arsene Wenger voor Dennis Bergkamp is groot. Toch wil de Fransman de komst van de Nederlander niet overhaasten. Hoe meer ervaring zijn vroegere pupil, met wie hij ook flinke voetbaldiscussies kon voeren, bij Ajax opdoet, hoe beter het voor alle partijen is.


“Dennis heeft als speler twee clubs gehad waar zijn bijdrage enorm is geweest. Ajax was zijn eerste club en met alle respect voor de korte periode Inter, Arsenal was zijn tweede club. Het belangrijkste is dat hij nu als coach ook wordt opgeleid bij Ajax en zich daar ontwikkelt”, vertelde Wenger.

‘Arsenal volgende stap’
“Ik weet dat hij nu een belangrijke coach is in Amsterdam. Maar hij begint net. Arsenal zal straks zijn volgende stap worden. Ik zal de laatste zijn die hem tegenhoudt. Ik zie het helemaal gebeuren. Nu zou het ook nog niet kunnen, want er moet binnen een technische staf ook plaats zijn. Op dit moment werk ik met een grote staf waarin alles is ingevuld.”

Tekst: De Telegraaf


Gerelateerde posts