There are no ads, please add some


Fischer zal Klassieker niet halen, Serero is herstellende

Ajax heeft afgelopen zondag AZ gemakkelijk aan de kant gezet. De Amsterdammers wonnen het duel van een mak AZ met maar liefst 4-0. Echter gaat trainer Frank de Boer niet helemaal zonder zorgen richting de voorbereiding naar de Klassieker komend weekend. Lasse Schöne raakte eerder geblesseerd af, maar ook Viktor Fischer zit nu in de ziekenboeg.

Fischer moest zich in het duel tegen AZ al vroeg laten vervangen door Lesly de Sa wegens een blessure aan zijn hamstring. De Boer kon nog niet zeggen hoe ernstig de blessure van Fischer is, maar de kans dat de jonge Deen de Klassieker zal halen is heel klein. Fischer zal medisch onderzocht gaan worden om uit te wijzen hoe ernstig de blessure aan zijn hamstring is.

Tevens liet De Boer weten dat ook Lasse Schöne en Nicolai Boilesen de Klassieker tegen feyenooit niet zullen halen. Thulani Serero is daarentegen wel dicht bij een rentree. Volgens De Boer kan Serero wellicht de uitwedstrijd donderdag tegen Red Bull Salzburg halen.

Nog iemand die de klassieker waarschijnlijk niet zal halen is op de volgende beelden van FOX sports te zien:Bron: v-bal.nl


Gerelateerde posts