There are no ads, please add some


Klaassen en Ajax bijna akkoord over nieuw contract tot 2018

Davy Klaassen (20) en Ajax naderen een akkoord over een nieuw contract. Zodra de puntjes op de i zijn gezet en de afspraken op papier staan, zet de middenvelder zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2018. „We proberen er op korte termijn definitief uit te komen”, zegt zijn zaakwaarnemer Sören Lerby.

De Amsterdamse club kopt daarmee de voorzet in, die Klaassen tijdens het trainingskamp in Belek in Telesport gaf. „Ik heb het prima naar mijn zin en hoef voorlopig niet weg”, zei de Ajax-speler, die nog tot medio 2016 onder contract stondt.

Klaassen vormde op 6 november 2013 voor het eerst het middenveld met Daley Blind en Thulani Serero en sindsdien won Ajax in alle competities dertien keer en werd drie keer gelijkgespeeld. Gisteren voerde hij overleg met zijn zaakwaarnemer Lerby en stemde hij op hoofdlijnen in met het voorstel van directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Tekst: Telesport


Gerelateerde posts