There are no ads, please add some


Red Bull-trainer verstopt zich: ‘Barça-bedwinger Ajax is favoriet’

Ajax is donderdagavond de grote favoriet in het Europa League-duel met Red Bull Salzburg. Dat is althans de verwachting van Roger Schmidt, de trainer van de Oostenrijkse topclub. Red Bull Salzburg wordt door vele voetbalkenners getipt als een mogelijke verrassing in de Europa League, maar volgens Schmidt is Ajax de uitgesproken favoriet in het onderlinge tweeluik.

“Natuurlijk kennen we de sterkte van Ajax en hebben we veel respect voor hen. Wie in de Champions League FC Barcelona verslaat heeft enorm veel kwaliteit en is in de strijd met Red Bull Salzburg zeker favoriet.”

Toch gaat Schmidt met zijn ploeg wel voor een stunt tegen de Amsterdammers, die al drie jaar op rij kampioen werden in Nederland. “Maar wij willen ook in deze wedstrijd ons eigen spel spelen. Daarvoor zullen we zeker tot onze grens moeten gaan. Ik verheug om op twee wedstrijden in uitverkochte stadions.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts