There are no ads, please add some


De Boer fan van Heerenveen-speler Ziyech: ‘Hij zou zeker bij Ajax passen’

SC Heerenveen verloor zondag met 3-0 van Ajax, maar Hakim Ziyech hield zich toch vrij aardig staande: zeker in de tweede helft. De middenvelder kwam nog twee keer dicht bij een doelpunt, maar zijn volley ging over het doel van Jasper Cillessen en zijn gevaarlijke vrije trap ging net naast. Frank de Boer gaf na afloop toe een fan te zijn van Ziyech.

Volgens De Boer gaat de twintigjarige middenvelder een mooie toekomst tegemoet. “Hij is een echte stilist, met heel veel gevoel in z’n linkerbeen. Hij zou zeker bij Ajax passen”, zei De Boer, die niet wil ingaan op een eventuele transfer. “Dat ga ik hier niet bespreken. Bovendien hebben we al heel veel goede middenvelders.”

Ziyech maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Heerenveen, maar beleeft in dit voetbaljaar zijn doorbraak. Hij speelde tot dusver 27 competitiewedstrijden voor de Friezen en wist daarin 8 keer te scoren. Het contract van Ziyech in het Abe Lenstra Stadion loopt tot medio 2015 door.


Davy Klaassen in duel met sc Heerenveen speler Hakim Ziyech


Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts