There are no ads, please add some


De Boer: ‘Als we kampioen willen worden, dan moet het 90 minuten lang zoals in de eerste helft’

Ajax won zondagmiddag met 3-0 van SC Heerenveen en zag verschillende concurrenten punten morsen. Voor de Amsterdammers komt de vierde landstitel op rij steeds dichterbij. ”Maar als we kampioen willen worden, dan moet het 90 minuten lang zoals in de eerste helft”, aldus de immer kritische Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf.

”Het was jammer dat in het begin van de eerste helft die treffer van Fischer onterecht werd afgekeurd. Dat was namelijk een aanval zoals ik het graag zie. In de eerste helft speelden we goed, maar over de eerste 25 minuten van de tweede helft was ik niet tevreden. Met een beetje pech kan Heerenveen nog terug in de wedstrijd komen. Gelukkig pakten we het daarna weer op en maken we nog een derde.”

De Boer had nog een andere reden om tevreden te zijn. Voor de eerste keer in zijn trainersloopbaan wist hij collega Marco van Basten te verslaan: ”Dat werd tijd ook. We waren vaak beter, maar speelden toch steeds gelijk.”


Een prachtig moment uit de wedstrijd tegen Heerenveen: Van Basten en De Boer ruzieën samen


Tekst: ELFVoetbal


Gerelateerde posts