There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen boeken royale bekerzege op ATC’65: 0-5

De Ajax Vrouwen hebben de kwartfinales bereikt van het bekertoernooi. ATC’65 uit Hengelo werd zaterdag geklopt: 0-5. Chantal de Ridder scoorde 3 keer. Ook Inessa Kaagman en Whitney Sharpe scoorden. Tegen het officiële opleidingsteam van FC Twente Vrouwen kwamen de Ajax Vrouwen geen moment in de problemen.

,,Een terechte uitslag’’, besloot Engelkes zijn terugblik op het eenzijdige duel met ATC’65. Naast de overwinning was ook een ander doel bereikt; het sparen van speelsters en het speeltijd gunnen van Ajacieden die minder vaak kunnen rekenen op een basisplek. ,,Het was een productieve middag.’’ Binnenkort weten Engelkes en zijn Ajax Vrouwen wie de opponent zal zijn in de kwartfinale van het bekertoernooi.

Opstelling Ajax Vrouwen: Antonczyk; Van der Most, Delleman, Sharpe, Hogewoning; Van Lunteren (46. Van den Heiligenberg), Zeeman (75. E. Bakker), Kaagman; L. Bakker, De Ridder, Roof.

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts