There are no ads, please add some


Dijks heeft vertrouwen: ‘Juiste timing om ze pijn te doen’

Mitchell Dijks is erg blij dat sc Heerenveen komende zondag mag aantreden tegen Ajax. De verdediger is van mening dat de Ajacieden momenteel niet al te best voetbal op de mat leggen. Hierdoor moet er voor de Friezen een kans zijn op een goed resultaat in de ArenA.


“Ze hebben een moeilijke periode nu en wij moeten ervoor zorgen dat dat zo blijft. We moeten de drie punten meenemen naar Friesland. Ik denk dat het nu de juiste timing is om ze pijn te doen”, zegt Dijks, die door Ajax is verhuurd aan Heerenveen, tegenover sc Heerenveen TV. De verdediger moet het duel met zijn eigenlijke werkgever aan zich voorbij laten gaan vanwege een kwetsuur.

Marco van Basten, is eveneens van mening dat Ajax niet al te sprankelend voetbal op de mat legt. “Ze zitten in een fase waarin het niet helemaal overtuigend is. Aan de andere kant blijven ze wel winnen en in het slechtste geval spelen ze gelijk. Dat is een belangrijk punt van een ploeg die niet helemaal in vorm is.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts