There are no ads, please add some


Selectie voor duel met FC Utrecht

Frank de Boer heeft zaterdag de wedstrijdselectie voor het competitieduel met FC Utrecht bekendgemaakt. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Go Ahead zijn er drie wijzigingen. Stefano Denswil kampt met lichte hamstringklachten. Zijn plaats wordt ingenomen door Mike van der Hoorn. Daarnaast is de herstelde Siem de Jong in de groep teruggekeerd. Danny Hoesen (verhuur aan PAOK) ontbreekt logischerwijs. Verder zit Ruben Ligeon in plaats van Lesly de Sa bij de selectie.

Selectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen,, Thulani Serero, Ruben Ligeon

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts