There are no ads, please add some


Jong Ajax verliest van Telstar

Jong Ajax heeft vanavond de wedstrijd tegen Telstar met 3-1 verloren. Telstar verloor liefst vijf van de laatste zes duels, maar hoopt die negatieve trend met de zege op Ajax te hebben doorbroken.

De ploeg van Marcel Keizer begon echter nog wel dramatisch aan de thuiswedstrijd in Velsen-IJmuiden: Branco van den Boomen tikte na drie minuten na een vrije trap van Dejan Meleg de 0-1 binnen. Kevin Brands luisterde zijn rentree als Witte Leeuw op door na een kwart wedstrijd een vrije trap in het kruis te jagen en hij was erna ook dicht bij zijn tweede. Na 37 minuten kwam Telstar alsnog op 2-1: Toine van Huizen kopte uit een hoekschop binnen. Clubtopscorer Daryl van Mieghem verergerde het Amsterdamse leed door na een klein uur eveneens raak te koppen. Ajax leed zijn tweede nederlaag in de laatste zeven wedstrijden.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts