Zaakwaarnemer Sana: ‘Zeer waarschijnlijk dat er nog wat gaat gebeuren’

Tobias Sana is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen in dienst van Ajax. Zaakwaarnemer Anders Karlsson stelt dat de kans groot is dat zijn pupil nog voor het sluiten van de winterse transferperiode vertrekt uit Amsterdam.

“We zullen zien wat er gebeurt in de loop van vandaag en morgen”, zegt de belangenbehartiger tegenover het Deense Tippsbladet. “Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat er iets is gaat gebeuren.” Go Ahead Eagles hengelde naar verluidt naar de diensten van Sana, maar de Zweed zou geen trek hebben in een avontuur in Deventer.

De 24-jarige Sana is bij Ajax uit de gratie geraakt. Dit seizoen kwam de Scandinaviër tot op heden niet verder dan een viertal wedstrijden in de hoofdmacht. Sana, die sinds de zomer van 2012 actief is in de vaderlandse hoofdstad, heeft een contract tot medio 2015.

Tekst: Soccernews

Related posts