Boek nu je busreis naar Salzburg via De Meersche Helden

De Meersche Helden organiseert een busreis naar Salzburg, voor slechts 90 Euro rij je al mee! Bus 3 gaat sowieso rijden, dus heb je geboekt, dan ga je gezellig met ons mee! Heb je nog niet geboekt, we hebben nog wat plekken!

Ook mooi is dat we met de busmaatschappij hebben geregeld dat we wat extra stroompunten hebben, zodat jullie de telefoon gewoon kunnen opladen in de bus. Wel zelf een kabeltje mee nemen! Dus EN genoeg beenruimte, EN oplaadpunten in de bus. In onze Royal Class bus is catering aanwezig tegen een kleine vergoeding. Met de opbrengst van de busreis kunnen wij weer andere supportersprojecten steunen, een van de doelen van onze stichting.

Ben je member van De Meersche Helden dan krijg je per boeking 10% korting (dus ook meerdere personen). Ben je lid van de AFCA Supportersclub dan krijg je eveneens 10 % korting!

Zo heb je je contributie al weer terugverdiend. Tel uit je winst! Vergeet tijdens het boeken niet je lid nummer te vermelden bij opmerkingen. De korting krijg je bij het instappen van de bus. Het bezoekersvak voor Ajax-fans is uitverkocht!

We vertrekken op woensdag 26 februari rond 20.00 uur vanuit Amsterdam, de volgende morgen rond 09.00 uur komen we aan in Salzburg. Na de wedstrijd vertrekken we richting Amsterdam om daar op vrijdag 28 februari rond 13.00 uur aan te komen.

Alweer een vol uitvak in Salzburg! We’ll support you everywhere! Boek Hier je Busreis naar Salzburg!



Tekst: AFCA Supportersclub

Related posts