Coverstory Frank de Boer: ‘Bergkamp mijn opvolger? Bondscoach? Waarom niet?’

Rinus Michels, Louis van Gaal en Frank de Boer. Dat zijn de enige drie trainers die drie jaar achter elkaar kampioen werden met Ajax. De Boer gaat er alles aan doen om de enige Ajax-coach te worden die dat vier jaar echter elkaar deed. In ons nieuwe I-magazine kijkt De Boer terug op drie jaar als hoofdtrainer van Ajax. Hoe belangrijk is het dat er zoveel oud-voetballers in de technische staf zitten? Wordt Bergkamp zijn opvolger? En hoe ziet zijn toekomst eruit? FC Barcelona? Oranje? Lees het hele interview EXCLUSIEF in ons nieuwe AjaxFanzone I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!


Frank de Boer tijdens het trainingskamp in Turkije

Related posts