‘Enoh is erg blij met zijn transfer naar Turkije’

De transfer van Eyong Enoh naar Antalyapor lijkt in kannen en kruiken. Diverse media maakten donderdag melding van de overgang van de Kameroener. De middenvelder, die bij Ajax op een dood spoor zat, is verheugd met zijn overstap naar Turkije, zo vertelt makelaar Serkan Kulüp in gesprek met Ajax Showtime.


“Hij is erg blij dat hij een nieuwe club heeft gevonden en kijkt erg uit naar dit avontuur”, zegt Külup. “De trainer en de voorzitter hebben veel vertrouwen in hem. Met het oog op het WK was het erg belangrijk dat hij aan spelen toe komt.”

Vorige week werd door vaderlandse media al melding gemaakt van de transfer van Enoh. Ajax benadrukte toen bij monde van Marc Overmars dat er nog geen akkoord was. Nu lijkt de overgang van de Afrikaan alsnog doorgang te vinden. Ajax ontvangt naar verluidt 450 duizend euro voor Enoh.

Tekst: Soccernews

Related posts