Turkse media: ‘Ajax bereikt principeakkoord met Amrabat’

Ajax heeft een principeakkoord bereikt met Nordin Amrabat. Dat schrijven diverse Turkse media op de eerste dag van 2014. Volgens de bronnen zouden de Amsterdammers de aanvaller van Galatasaray over kunnen nemen voor zo’n vier miljoen euro.

Het is niet duidelijk of Ajax in zet op een verhuur of direct over wil gaan tot het definitief overnemen van Amrabat. De Marokkaanse international zit bij Galatasaray op een zijspoor vanwege de ‘buitenlandersregel’, die stelt dat een club maximaal zes buitenlanders in de wedstrijdselectie mag hebben.

Ajax-trainer Frank de Boer liet al diverse malen optekenen dat de Amsterdammers tijdens de winterstop een vleugelaanvaller aan de selectie toe willen voegen. Ook de namen van Ola John (Benfica), Eljero Elia (Werder Bremen) en Isaac Cuenca (FC Barcelona) zingen al langere tijd rond in de ArenA.

Related posts