Good Bye 32, Welcome 33!

Nog even aftellen en we staan weer voor een nieuw jaar. Terugkijkend op 2013 kunnen we toch gerust stellen dat wij met ons aller Ajax de weg hebben gevonden die ons veel moois gaat brengen. Sensation Red & White!

Waar het op de drempel van 2010 en 2011 nog vol onzekerheden zat, staan wij er drie jaar later toch heerlijk voor, met drie landstitels op rij, geen achterstand van vele punten maar gewoon winterkampioen zoals het hoort. Ajax is bezig haar jeugdspelers langer te binden, speelt nog op drie fronten mee om de prijzen en er is in alle geledingen rust binnen de club. Het is een mooi moment om even bij stil te staan zo tussen de oliebollen en appelflappen door.

Natuurlijk kent een jaar veel hoogtepunten maar hebben wij ook afscheid moeten nemen van personen binnen ons aller Ajax. David Endt verliet noodgedwongen de club, voor de één een logisch vervolg op de revolutie, voor de ander onbegrijpelijk. Gappies die hun dierbaren verloren maar daar volop in gesteund werden geeft ook maar weer eens aan hoe trots wij kunnen zijn op onze familie die Ajax heet. De vele crew’s die er regelmatig een waar schouwspel van maken in de Arena is ook zeker iets om bij stil te staan. AFCA Stand your Ground, This is Mokum Territory geeft aan waar wij voor staan. Vandaag luiden wij het jaar 2013 uit maar zien alweer met smart het jaar 2014 tegemoet.

Het begin mag er zeker wezen met wedstrijden tegen onze rivalen, de aanstaande wedstrijden in de Europa League, Frank de Boer die zichzelf geen ‘boertje’ meer noemt maar Ajacied en aanbiedingen van grote clubs afslaat omdat hij één doel heeft met Ajax de komende jaren. Een doel wat wij als supporters al jaren roepen. Wij zijn Ajax, Wij zijn de Beste. Ik neem er mijn petje voor af en zal mij er vanavond om 00:01 niet voor schromen om de woorden te verkondigen, Good Bye 32, Welcome 33.

Gelukkig Nieuwjaar Ajacieden!

Related posts