AC Milan wil Seedorf en Stam als nieuwe technische staf

Barbara Berlusconi hoopt in januari het nieuwe AC Milan voor 2014/2015 met Clarence Seedorf (37) en Jaap Stam (41) als hoofdcoach en assistent rond te krijgen. Het duo speelde tussen 2004 en 2006 samen bij AC Milan en kennen elkaar van Oranje.

Dochter Barbara van eigenaar Silvio Berlusconi heeft carte blanche voor aankopen en het aanstellen van een nieuwe technische staf. Keisuke Honda van CSKA Moskou is vanaf 1 januari de eerste afgezant van AC Milan. Seedorf is zojuist afgezwaaid bij het Braziliaanse Botafogo en heeft zijn toekomstplannen nog niet ontvouwd. Verder is hij bezig met de trainerscursus. Jaap Stam is individueel en assistent-trainer bij Ajax en hoopt volgend seizoen de cursus coach betaald voetbal te volgen.

Tekst: De Telegraaf

Related posts