Hupperts over complimenten van De Boer: ‘Teken dat je goed bezig bent’

Voor Guus Hupperts was de wedstrijd tegen Ajax (1-2) er een met een dubbele betekenis. De aanvaller van Roda JC Kerkrade werd voorafgaand aan de ontmoeting geprezen door Frank de Boer, de trainer van Ajax. Hupperts was blij met de positieve woorden van De Boer, maar hij wist ook dat het geen garantie is op een transfer.

“Het is een mooi compliment van die trainer. Het voelt goed en het is een teken dat je goed bezig bent. We zien wel of het wat wordt. Ik voel me gelukkig bij Roda, maar als er ooit eens wat anders komt, dan zien we het wel”, zei Hupperts in gesprek met FOX Sports.

De aanvaller stond de pers met een zuur gezicht te woord, want Roda JC was op weg naar de overwinning. Twee doelpunten van Ajax-debutant Jaïro Riedewald zorgden er echter voor dat de Amsterdammers toch nog met de punten gingen lopen. “Iedereen is boos, je mag het niet zo weggeven.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts