Ajax rekent op krabbel Kishna

Ajax slaagt er zo goed als zeker in het toptalent van de jeugdopleiding, Ricardo Kishna (18), voor de club te behouden. Een onderhoud tussen Kishna’s zaakwaarnemer Mino Raiola, zijn vader en de Ajax-directie klaarde de lucht. „Het is van beide kanten als een positief gesprek ervaren”, zei directeur voetbalzaken Marc Overmars desgevraagd.


De landskampioen en Kishna’s vertegenwoordigers bereikten op hoofdlijnen een akkoord over een contract tot de zomer van 2017. „Op korte termijn komt er een vervolggesprek en we gaan er vanuit dan de puntjes op de i te zetten”, aldus Overmars.

Vrijdag liepen de onderhandelingen nog spaak. Omdat Ajax zei dat het ’take it or leave it’ was, leek een transfervrij vertrek van Kishna aanstaande. In alle tumult na de berichtgeving, gaf Kishna nogmaals aan graag te blijven en onderstreepte Ajax met de aanvaller door te willen. Door die opening werd razendsnel een afspraak voor gisteren gemaakt.

Zodra Kishna zijn handtekening zet, gaat een wens van Frank de Boer in vervulling. „Ricardo is een groot talent”, zei hij na de zege op Cambuur. „We willen dat hij zijn contract verlengt en dat weet hij.”

Tekst: De Telegraaf

Related posts