Frank en Ronald de Boer: ‘In de toekomst naar psv of feyenoord? Waarom niet?’

Frank de Boer gidste Ajax in de laatste drie seizoenen naar het kampioenschap en zijn broer Ronald werkt in de jeugdopleiding van de hoofdstedelingen. De twee broers behaalden ook als spelers vele successen met de Amsterdamse club en zijn onlosmakelijk verbonden aan Ajax. Toch sluiten zij een toekomstig dienstverband bij feyenoord of psv niet bij voorbaat uit.

Ronald Koeman werkte als trainer bij Ajax, psv en nu feyenoord en Ronald de Boer weet niet waarom hij dat niet zou kunnen doen. “Het klinkt hard voor de Ajax-fans, maar als er bij Ajax iemand zit die heel goed presteert en je krijgt de kans om een andere club te trainen en iedereen staat erachter, waarom niet?”, zegt hij in NUsport. “Geweldige clubs: zeker Feyenoord, met het legioen: geweldig om daar op het allerhoogste niveau te acteren.”

Zijn broer Frank sluit een samenwerking met een van de rivalen van Ajax ook niet uit, maar stelt dat hij eerder bij psv zou werken dan bij feyenoord. “Niet eens zozeer door míjn gevoel naar feyenoord toe, maar eerder andersom. Dat wordt heel lastig”, meent de kampioenenmaker van Ajax. De Boer stelt wel dat hij niet direct de overstap zal maken en dat hij na Ajax waarschijnlijk eerst naar het buitenland zal vertrekken.

Tekst: Voetbalzone

Related posts