Messi staat op en steekt Barcelona én Ajax helpende hand toe

Barcelona heeft zich woensdagavond voor de achtste finales van de Champions League geplaatst. Het team van Gerardo Martino ontdeed zich in eigen huis van AC Milan en overwintert zodoende in het belangrijkste Europese toernooi: 3-1.

Lionel Messi nam in zijn 500e officiële wedstrijd twee doelpunten voor zijn rekening en diende op die manier de critici van repliek. Door de nederlaag zal AC Milan alle zeilen moeten bijzetten om als tweede te eindigen. Door de winst van de Ajacieden op Celtic heeft Ajax nog maar een punt minder dan de Noord-Italianen.

Barcelona leidt na vier duels en met nog twee wedstrijden te gaan eenvoudig met 10 punten, Milan heeft er 5, Ajax staat op 4, Celtic op 3.

Poule Ajax:
1. Barcelona 10-4 (9-2)
2. AC Milan 5-4 (5-5)
3. Ajax 4-4 (3-7)
4. Celtic 3-4 (2-5)

Tekst: Voetbalzone

Related posts