There are no ads, please add some


Neem je sjaal mee naar Ajax – Vitesse!

De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen en het wordt langzaam kouder buiten. In de zomer zien we al genoeg sjaaltjes bij wedstrijden en nu is het hoogseizoen aangebroken. De aftrap wordt gegeven bij Ajax – Vitesse. Neem je sjaaltje mee!

Die Kale van 413 deed vorig seizoen een oproep voor psv-thuis en hier werd bijzonder enthousiast op gereageerd. In een sfeervolle Amsterdam Arena won Ajax met 3-1 en de mooie plaatjes duiken nog steeds geregeld op.

Tijdens de opkomst hielden vele duizenden supporters hun sjaaltje boven het hoofd en dit werd later herhaald tijdens het draaien van ‘Dit Is Mijn Club’. Dit keer komt de oproep om sjaaltjes mee te nemen van de F-side en hopelijk wordt het wederom een groot succes.

Tekst: Ajaxlife

Gerelateerde posts