There are no ads, please add some


‘Turkse Kasimpasa wil na Babel ook Heitinga’

John Heitinga is niet blij met zijn plek op de reservebank bij Everton en overweegt daarom de club in de komende transferperiode de rug toe te keren. Kasimpasa wil daar volgens Hürriyet van gaan profiteren.


De Turkse club versterkte zich in de afgelopen transferperiode al met de oud-Ajacied Ryan Babel en ook Ryan Donk werd naar de club gehaald. De Turken zijn echter nog niet uitgewinkeld en willen nu naar verluidt gaan voor de centrale verdediger.

Heitinga heeft bij Everton nog een contract tot de zomer van 2014 en de clubleiding heeft al door laten schemeren dat de Nederlandse mandekker zou mogen vertrekken. Hoeveel geld Kasimpasa wil betalen voor de Nederlander, is niet naar buiten gebracht.

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts