Zoontje Patrick Kluivert maakt wereldgoals (Incl video)

Het nieuwe voetbalseizoen is net een maand oud en al kun je vraagtekens zetten bij het puntenverlies van Ajax in de laatste twee competitieduels, één ding is duidelijk: mooie goals leverde de eerste maand wél op.

Dat laat onderstaand filmpje wel zien, met de tien mooiste Ajax-goals uit de maand augustus. Behalve Siem de Jong en Kolbeinn Sigthórsson, weten ook spelers uit andere teams het doel te vinden.

De zoon van Patrick Kluivert, Justin, die uitkomt voor de C1 van Ajax heeft een hoofdrol. Van de tien mooiste Ajax-treffers in de maand augustus zijn er maar liefst twee van hem. Beide keren scoort hij van afstand.

Het doelpunt van Julian Brandes uit de E2 is wellicht wel de mooiste. De jonge voetballer kapt meerdere spelers uit, om vervolgens de bal achter de doelman van Almere City te prikken. Op de Facebook pagina van Ajax kan gestemd worden op de allermooiste goal.Tekst: AT5

Related posts