There are no ads, please add some


Boek nu je busreis naar Barcelona via De Meersche Helden

De Meersche Helden organiseert een busreis naar Barcelona, voor slechts 140 euro rijd je al mee. Ben je member van De Meersche Helden dan krijg je per boeking 10% korting (dus ook meerdere personen). Ben je lid van de AFCA Supportersclub dan krijg je ook 10 % korting!

Zo heb je je contributie al weer terugverdiend. Tel uit je winst! Vergeet tijdens het boeken niet je lid nummer te vermelden bij opmerkingen. De korting krijg je bij het instappen van de bus. Voor een wedstrijdkaart moet je zelf zorgen.

We vertrekken op dinsdag 17 september rond 12.00 uur vanuit Amsterdam, de volgende morgen rond 07.00 uur komen we aan in Barcelona. Na de wedstrijd vertrekken we richting Amsterdam om daar op donderdag 19 september rond 20.00 uur aan te komen. Er is een extra opstapplaats in Nederweert.

Boek hier je busreis naar Barcelona! Uiterlijk vrijdag 13 september hoor je of de busreis bij voldoende animo definitief doorgaat.

Tekst: AFCA Supportersclub

Gerelateerde posts