There are no ads, please add some


Voorverkoop uitduel in Barcelona van start: 4700 kaarten voor Ajax fans beschikbaar

De kaartverkoop voor het uitduel met FC Barcelona in Camp Nou start aanstaande donderdag 5 september. Ajax mag 4.700 supporters meenemen, zo meldt Ajax Life. De wedstrijd wordt woensdag 18 september al gespeeld. De thuishaven van Barcelona biedt plaats aan ruim 98.000 toeschouwers en het uitvak moet ongeveer 5 procent van de capaciteit vormen. Vandaar dat er volgens Uefa-regels 4700 Ajacieden welkom zijn. Het uitvak bevindt zich op de bovenste ring van Camp Nou. Kaarten voor Ajax-fans kosten 52 euro.

Op de verkoop is het uitrecht van toepassing. Iedereen met zowel EU+ als ook met EU-recht kan direct een kaart aanschaffen. Na de EU-uitkaarthouders volgen de fans met NL+, daarna de ‘gewone’ uitkaarthouders, daarna seizoenkaarthouders en vervolgens SVA-leden en houders van een ‘gewone’ clubcard. Bekijk HIER het verkoopschema.

Diverse fans hebben al, direct na het bekend worden van het speelschema hun vliegtickets gekocht. Ajax-partner OAD heeft haar chartevlucht(en) nog niet op de site staan. De Supportersvereniging Ajax organiseert een busreis in samenwerking met De Meersche Helden.

Gerelateerde posts