Run op passe-partouts en vliegtickets voor Champions League

Tot gisteren waren er 17.000 ‘blinde’ passe-partouts verkocht voor de Champions League-duels van Ajax. Nu de loting bekend is en Ajax gekoppeld is aan Barcelona, AC Milan en Celtic is er een ware run onstaan op tickets voor deze duels. Op dit moment is er alleen een passe-partout verkoop. Ajax Life-, Ajax Jonge Schare- en Ajax Kids Club kaarthouders kunnen vanaf maandag 2 september een passe-partout kopen. Vanaf vrijdag 6 september kunnen ook de Ajax Club kaarthouders een passe-partout kopen. Meer informatie en het verkoopschema volgt via Ajax.nl. Er is nog niet bekend of er losse kaarten verkoop voor de thuiswedstrijden gaat plaatsvinden.

Wanneer je de eigen plek hebt gekocht kan je deze vanaf 9 september zelf printen. Je vindt je bestelde kaart(en) nadat je bent ingelogd in de online ticketshop onder het kopje ’tickets printen’. Met je geprinte e-ticket(s) kun je het stadion betreden, je krijgt dus geen kaarten thuis gestuurd.

Het is voor VAK410 (424-425) niet mogelijk om gebruik te maken van e-tickets. De bestelde kaart(en) worden verzonden naar het adres van de kaarthouder.

Uitduels
Na het bekend worden van de loting schoten ook de prijzen van de vliegtickets naar Barcelona, Glasgow en Milaan flink omhoog. Het duel tegen Barcelona in Spanje is al over een krappe drie weken. Kaarten voor de uit-duels zijn nog niet te koop. Ajax en de betrokken clubs moeten nog onderhandelen over de aantallen en prijzen.

Related posts