Fanshop kleurt roze en goud

De Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA kleurt sinds vrijdag roze en goud. Na de introductie van het nieuwe uitshirt is nu ook de nieuwe trainingscollectie met gouden accenten verkrijgbaar. Gezien de grote opkomst bij deze eerste verkoopdag in de fanshop vallen de nieuwe outfits in de smaak bij de supporters.

De Ajax-fans zijn al druk bezig met het nieuwe seizoen. De verkoop van het nieuwe uittenue loopt bijzonder hard. Zowel via de online fanshop als in de fanshops in de ArenA en Ajax Experience.

Het zwart/roze uittenue heeft vanaf nu stevige concurrentie gekregen van de nieuwe trainingslijn. Donderdag werd de nieuwe lijn al in de online shop geïntroduceerd. Sinds vrijdag is de nieuwe trainingskleding ook fysiek verkrijgbaar in de ArenA en op het Rembrandtplein. Na de introductie van het uittenue en de trainingslijn, is het wachten op het nieuwe thuistenue. Dat zal op een nader te bepalen moment deze zomer onthuld worden.

Tekst: Ajax.nl

Related posts