There are no ads, please add some


Heitinga: ‘Zie mezelf ooit nog in een Ajax-shirt spelen’

Met tranen in zijn ogen nam hij ooit afscheid van Ajax. Een terugkeer in Amsterdam ligt voor de hand, maar pas als de tijd rijp is. Dat liet John Heitinga doorschemeren in gesprek met NUsport.

“Ajax speelt nu niet”, sprak hij stellig tegenover het maandblad. “Ik ben pas 29, denk dat ik eerst nog ergens anders in het buitenland wil voetballen. Maar ik zie mezelf wel ooit nog in een Ajax-shirt spelen. In Nederland wil ik sowieso niet voor een andere club dan Ajax spelen.”

Een jaar geleden leek Heitinga op weg naar Turkije, waar Fenerbahçe belangstelling toonde. Tot een transfer kwam het evenwel niet. “Het zag er goed uit”, zei de centrumverdediger daarover. “Everton wilde me ook laten gaan, zo leek het. Maar toen zei de chairman: ‘je blijft hier’.”

Tekst: Elfvoetbal

Gerelateerde posts