Kramer mee als tweede keeper ondanks vertrek bij Ajax

Chiel Kramer zit zondag op de bank van Ajax als reservekeeper in de kraker tegen psv. Hij neemt de plek in van Jasper Cillessen, die in de basis staat vanwege de schorsing van eerste keeper Kenneth Vermeer.

‘Chiel maakt al het hele jaar een goede en stabiele indruk op de trainingen’, legde coach Frank de Boer vrijdag uit. Ook had De Boer lovende woorden over voor zijn nieuwe eerste doelman: ‘Goed dat Cillessen de druk richting Vermeer opvoert. Hij is er klaar voor om zondag de topper tegen psv te keepen.’

Opvallend is dat Kramer, die na dit seizoen bij Ajax vertrekt vanwege een gebrek aan perspectief, de plek op de reservebank krijgt. Hij speelde immers slechts drie duels in Jong Ajax. Peter Leeuwenburgh, keeper van Ajax A1, was ook in de race voor een plaats op de bank, maar hij moest het afleggen tegen de oudere Kramer.

Tekst: AD Sportwereld

Related posts