Psv bij bookmakers favoriet voor zege tegen Ajax

De ogen van honderdduizenden, misschien wel miljoenen voetbalfans zijn gefixeerd op zondagmiddag, 16.30 uur. Dan trappen psv en Ajax af voor één van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen. Voor psv is het echt erop of eronder: de club moet winnen om de kansen op de titel nog in leven te houden en als het verliest, kan het de ambities opnieuw uitstellen. Ajax op zijn beurt mag bij een zege voorzichtig gaan dromen van een derde titel op rij.

Opvallend geonoeg is psv favoriet bij de bookmakers voor de zege! Het team van Dick Advocaat staat genoteerd op 2,20. Ajax moet het doen met 3,00; mochten de twee topclubs de concurrenten blij maken met een gelijkspel, dan betekent dat een uitkering van 3,45 keer de inzet. Zeker omdat Ajax niet favoriet is is bij onze huisbookmaker Unibet flink te verdienen als je inzet op winst voor Ajax! Het mooiste is: Unibet verdubbeld voor bezoekers van AjaxFanzone.NL die zich via deze link aanmelden hun saldo tot 50 euro GRATIS om ZONDER RISICO in te zetten op deze wedstrijd.

Hoe werkt het?: Voor een zege van Ajax wordt 3 keer je inzet uitgekeerd. Zet je 50 euro in op winst van Ajax, dan verdien je dus 150 euro als Ajax daadwerkelijk wint. Je saldo is dan dus gegroeid van 50 naar 200 euro! Twijfel je aan de kansen van Ajax en voorspel je een gelijkspel en dit gebeurd inderdaad, dan krijg je maar liefst 3,45 maal je inleg oftewel € 172,50 en is je saldo gegroeid van 50 naar maar liefst 222,50 euro!! Klopt je voorspelling niet: Niks aan de hand: Je hebt nog steeds 50 euro op je saldo staan! Geen risico dus! Meldt je direct aan voor deze unieke kans zonder risico!

Quotes:
Zege Ajax: 3.00
Gelijkspel: 3.45
Zege PSV: 2.20

Related posts