EXCLUSIEF interview Lukoki: ‘Eerst vaste waarde bij Ajax worden, voor dat ik naar het buitenland ga’

Het debuut van Jody Lukoki zal niet snel worden vergeten. Diep in blessuretijd gaf de toen pas 17-jarige aanvaller een ‘panna’ achter de achterlijn aan Tim de Cler en maakte zich in een paar seconden populair onder alle Ajacieden. Inmiddels, drie jaar later, is Lukoki 24 wedstrijden en vijf doelpunten rijker bij Ajax, maar geheel tevreden is hij nog niet. ”Ik wil eerst een vaste waarde worden bij Ajax, voor ik een stap naar het buitenland maak”, aldus de aanvaller in ons nieuwe I-magazine.

Hoe het gaat met de inmiddels 20-jarige Jody Lukoki? ‘Met mij gaat het goed, ook al heb ik een tijdje niet gespeeld. Ik blijf gewoon mijn best doen en genoeg minuten maken bij Jong Ajax. Daar moet ik laten zien dat ik in het eerste van Ajax hoor. Vorige week scoorde ik nog de enige goal tegen Jong Vitesse/AGOVV Apeldoorn (1-0), dus gaat lekker’.

Lees het volledige interview met Jody Lukoki in ons nieuwe I-magazine! Daarin verteld de aanvaller o.a. over de concurrentie van Boerrigter en Cuenca, zijn komst naar Ajax, de buitenlandse interesse en hoe hij tegenover een mogelijke transfer staat.


Related posts