Van der Sar mogelijk van stal gehaald voor duel met psv

Frank de Boer denkt erover na om Edwin van der Sar of Carlo l’Ami als reservedoelman mee te nemen naar de wedstrijd psv – Ajax, die voor volgende week op het programma staat. Door de schorsing van Kenneth Vermeer zal De Boer geen beroep kunnen doen op zijn eerste doelman.

Valentijn Driessen, verslaggever bij De Telegraaf, meldt bij Eredivisie Live dat of Van der Sar of l’Ami mogelijk als tweede keeper zal fungeren. Normaliter was derde doelman Mickey van der Hart meegegaan naar Eindhoven, maar hij kampt met een enkelblessure. Na afloop van het duel met Heracles Almelo (4-0 winst) gaf De Boer op de persconferentie aan mogelijk een doelman uit de jeugd van Ajax mee te nemen.

Chiel Kramer, Maurits Schmitz (beiden Jong Ajax) en Peter Leeuwenburgh (A1) komen voor die positie in aanmerking. Echter, door het belang van de wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst zal de oefenmeester mogelijk kiezen voor ervaring op de bank.

Tekst: Soccernews

Related posts