Wielaert: ‘Had niet van FC Twente naar Ajax moeten gaan’

Tussen 2006 en 2009 speelde Robbie Wielaert bij FC Twente. Destijds maakte de verdediger de overstap van de Tukkers naar Ajax, maar na twee dramatische jaren tekende hij bij Roda JC Kerkrade. Dit weekeinde keert Wielaert met de Limburgers terug in de Grolsch Veste.

Wielaert heeft achteraf spijt van zijn vertrek naar Ajax. “Indertijd stond ik er voor honderd procent achter, maar achteraf had ik niet van Twente naar Ajax moeten gaan”, aldus Wielaert in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Je moet je afvragen wat er was gebeurd als ik bij Twente was gebleven. In elk geval heb ik de opwaartse lijn van die club kunnen meemaken.”

Wielaert kan inmiddels lang niet altijd rekenen op een basisplaats bij Roda. De 34-jarige speler denkt inmiddels zelfs aan het beëindigen van zijn carrière. “Het kan zomaar de laatste keer zijn dat ik als voetballer bij FC Twente kom”, besluit Wielaert.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts