There are no ads, please add some


De Zeeuw start in de basis tegen Groningen; Atouba fit

Ajax begint zondagmiddag met een nagenoeg fitte selectie aan de eerste wedstrijd van de competitie bij FC Groningen. De nieuwe trainer Martin Jol kan alleen niet beschikken over de geblesseerde Gabri en Jeroen Verhoeven. Eyong Enoh is wel weer helemaal fit. Trainer Jol wilde vrijdag na de training in de ArenA zijn opstelling voor het duel met FC Groningen nog niet bekend maken. Het heeft er echter veel van weg Maarten Stekelenburg als eerste doelman aan het seizoen begint. De keeper van het Nederlands elftal verloor vorig seizoen zijn basisplaats aan Kenneth Vermeer.

Thimothée Atouba is naar eigen zeggen klaar voor het duel met FC Groningen. ‘Ik kan starten’, zei de van Hamburger SV overgekomen linksback. ‘Atouba wordt steeds fitter en is er bijna klaar voor. Of hij er zondag al klaar voor is? Dat zal moeten blijken. Zijn debuut is niet ver weg,’ stelde trainer Jol die wel duidelijk was over het meespelen van Demy de Zeeuw. ‘Die begint gewoon.’

Gerelateerde posts