There are no ads, please add some


Website voor transfervrije voetballers online

Vanaf vandaag kunnen spelers die zonder werk zitten en op zoek zijn naar een nieuwe club zich inschrijven op de website Transfervrijevoetballers.nl; een soort van online vacaturebank om zichzelf in de spotlight te zetten. De site is een initiatief van vVoetballer Ivar van Dinteren.

Clubs en spelersmakelaars kunnen transfervrije spelers zoeken, bekijken en benaderen. Voetballers kunnen zich hier inschrijven, hun spelersprofiel tonen, een CV toevoegen en hun interesses aangeven. Ook kunnen zij na inschrijving op transfervrijevoetballers.nl advies krijgen over een aantal zaken als er nog geen club gevonden is. (Sport)bedrijven kunnen zoeken op CV en interesses van transfervrije spelers. Supporters kunnen hun favoriete transfervrije spelers volgen.

Gerelateerde posts