There are no ads, please add some


Copa Amsterdam: Ajax A1 gelijk tegen Guadelajara en ruim langs FCNH

Ajax A1 ligt nog altijd op koers richting een finaleplaats in het toernooi om de Gestion Copa Amsterdam. De Amsterdammers speelden zondag met 1-1 gelijk tegen het Mexicaanse Chivas Guadelajara en wonnen vervolgens met 4-0 van het gelegenheidselftal van FCNH. Morgen worden de kruisfinales en de finale gespeeld. Ajax treft in de kruisfinales om 12:00 uur het Noorse Rosenborg.

Aansluitend aan het duel van Ajax A1 tegen Rosenborg spelen AZ en Chivas Guadalajara om 13.00 uur de andere halve finale. Om 11.00 uur spelen FC NH en Watford FC al tegen elkaar om de 7e en 8e plek en om 14.00 uur treffen de tegenvallende grootmachten van Chelsea en Real Madrid elkaar in hun strijd om de 5e en 6e plaats. Om 15.00 uur is de strijd om de 3e en 4e plek en om 16.15 uur is de finale.

Gerelateerde posts