‘Jol blokkeert vooralsnog transfer Vermaelen’

Volgens het Britse tabloid Daily Star blokkeert Martin Jol vooralsnog de transfer van Thomas Vermaelen naar Arsenal. De coach zou volgens de roddelkrant een stop op de transfers hebben gezet. Hij zou dan zelf eerst een beeld willen vormen van de selectie alvorens beslissingen te nemen over de selectie.

Vermaelen reageert in Het Nieuwsblad enthousiast op de belangstelling van Arsenal: ‘Dat is niet normaal, hé. Maar zelf weet ik er niet zo veel van. Ik ben bezig met mijn seizoen en na de Kirin Cup hoor ik het wel.’

Een vertrek uit Amsterdam sluit Vermaelen niet uit. ‘Ik kan niet alles prijsgeven. Een transfer naar Arsenal zou mooi zijn, maar ik zit er nog niet. Verder kan ik er weinig over zeggen.’ Spelen in de Premier League is een droom voor de voetballer. ‘Al heel lang eigenlijk. De Premier League spreekt me aan. We hebben met Ajax in de UEFA Cup tegen Aston Villa gespeeld en de manier waarop voetbal daar werd beleefd, vind ik schitterend. Voor het publiek is het de sport nummer één.’

Sinds 2003 maakt Vermaelen deel uit van de Ajax-selectie. Hij kwam tot 112 optredens en 10 doelpunten.

Zie eerdere berichten:
25-05-2009: Blind: ‘Nog geen concrete interesse voor Vermaelen’
23-05-2009: Arsenal bereid miljoenen te betalen voor Vermaelen
17-05-2009: Vermaelen ook in belangstelling Arsenal
14-05-2009: Ajax heeft nog niets gehoord van Villa over Vermaelen
10-05-2009: Aston Villa manager Martin O’Neill zelf in ArenA voor Vermaelen
07-04-2009: Aston Villa: ‘Vermaelen niet op ons lijstje’
06-04-2009: ‘Aston Villa biedt 10 miljoen euro voor Vermaelen’

Related posts