‘Ajax wilde bod uitbrengen op Edin Dzeko’

Ajax was van plan enkele maanden geleden een bod uit te brengen op Edin Dzeko, spits van de Duitse kampioen Wolfsburg met 26 doelpunten, zo weet Jack van Gelder vanavond te melden in het TV-programma Studio Voetbal. Ajax zou zo’n 4 miljoen over hebben gehad voor de Bosnische aanvaller maar de 23-jarige speler ging na de winterstop samen met aanvaller Edinaldo Batista Grafite aan de lopende band scoren, waardoor zijn marktwaarde gigantisch steeg en hij onbetaalbaar werd voor Ajax. sant werd om een bod uit te brengen.

De twee scoorden voor Wolfsburg in de tweede seizoenhelft 54 goals. Inmiddels wordt Dzeko in verband gebracht met tal van Europese grootmachten als Chelsea FC, Inter en AC Milaan. Wolfsbrug zou hem echter niet kwijt willen en ook de speler zelf zegt vooralsnog graag te willen blijven.

Related posts