Sneijder; ‘Af en toe mis ik Ajax wel’

Wesley Sneijder is de laatste tijd al regelmatig in Nederland gesignaleerd. De speler van Real Madrid laat weten nog steeds een zwak voor Ajax te hebben, maar de ware reden dat hij in Nederland verblijft is voor het herstel van zijn hamstringblessure.

De hamstring van Sneijder belet hem al enkele weken tot het spelen van wedstrijden voor zijn club Real Madrid. ‘Op dit moment gaat het prima met de behandeling en ik ben bijna weer fit. Het is de bedoeling dat ik volgende week weer met de groep ga trainen’. Wesley was ook aanwezig op het jeugdtoernooi in Terborg en bekeek daar de verrichtingen van zijn broer Rodney die met Ajax A1 deelneemt aan het toernooi.

Of Sneijder op de hoogte is van de belangstelling van Internazionale laat de middenvelder weten, ‘Ik hoor wel dingen maar ben daar helemaal niet mee bezig. Ik heb het prima naar mijn zin bij Real ondanks dat ik dit seizoen door een paar blessures niet alles heb kunnen spelen. Volgend jaar wil ik Real laten zien wat ik echt kan’. Of Sneijder nog vaak aan Ajax denkt laat hij weten, ‘ Natuurlijk mis ik Ajax weleens en soms zijn er momenten dat ik de hele omgeving bij Ajax wel mis. Ik zal altijd een zwak voor Ajax blijven houden. Maar goed, ik zit nu bij Real Madrid en heb het daar prima naar mijn zin’. Over de hamstringblessure kunnen wij Wesley nog wel een goede tip geven. Laat Yolanthe de gevoelige plek maar eens goed maseren.

Bron: goal.com

Related posts