‘Ajax denkt nu ook aan Jol’

Omdat de Deense bond niet staat te springen om de overgang van Morten Olsen snel af te ronden, zou bij Ajax nu ook gedacht worden aan Martin Jol, zo meldt het hoofd van Telesport; Jaap de Groot, in zijn column. Hij heeft nog een contract van één seizoen bij HSV. Onduidelijk is of hij na een jaar al weer wil vertrekken bij die club.

De naam Jol wordt overigens niet voor het eerst in verband gebracht met Ajax. Toen Henk ten Cate in 2007 op de schopstoel zat en Jol ontslagen werd bij Tottenham Hotspur was de link snel gelegd (zie eerdere berichten hieronder).

Zie ook eerdere berichten:
02-11-2007: Martin Jol nog steeds een belangrijke kandidaat bij Ajax
30-10-2007: Jol: ‘Als ik een goed gevoel heb bij Ajax wil ik er zeker over nadenken’
28-10-2007: Martin Jol lijkt geen trek te hebben in Ajax
27-10-2007: Ajax wil niets zeggen over beschikbare Jol
25-10-2007: Jol beschikbaar voor Ajax: Opgestapt bij Tottenham Hotspur’
04-10-2007: Engelse pers weet het zeker: Ten Cate tekent voor drie jaar bij Chelsea en Jol wordt opvolger

Related posts