‘Ajax volgt Hearts-spelmaker Bruno Aguiar’

Volgens de Schotse courant The Herald heeft Ajax belangstelling voor Bruno Aguiar. De 28-jarige spelmaker van Hearts, de nummer drie van Schotland, is einde contract deze zomer. In oktober vorig jaar maakte Aguiar zijn comeback na anderhalf jaar blessureleed. De Portugees is een van de pijlers onder het succes van de Schotse ‘best of the rest.’ Door zijn transfervrije status is Aguiar gewild; naast Celtic en Glasgow Rangers zou ook Ajax de middenvelder volgen.

Op de vraag of Ajax inderdaad geïnteresseerd is wil Aguiars zaakwaarnemer; Paulo Barbosa, niet veel kwijt: ‘Dat is best mogelijk. Maar we zijn ook in gesprek met Schotse clubs. Ik denk dat het verhaal Hearts voorbij is. De komende weken komt er meer duidelijkheid’, aldus Barbosa.

Gelukkig in Schotland
Barbosa waarschuwt de optimisten die denken dat dat Aguiar nu wel naar Ajax zal komen: “Zijn eerste optie is om in Schotland te blijven, want hij is hier gelukkig”, zei de zaakwaarnemer, die meldde al te hebben gesproken met ‘andere clubs uit Schotland’. Aangezien Celtic en Glasgow Rangers als enige in staat zouden zijn om het salaris van Aguiar op te hoesten, is het duidelijk om welke verenigingen het hier gaat.

Related posts