‘Adriaanse stopt mogelijk definitief’

Twee VI-journalisten waren afgelopen weekend te gast bij Co Adriaanse, zo meldde Johan Derksen vanavond in het programma Voetbal International. Adriaanse zou daarbij duidelijk hebben gemaakt heel serieus te zijn over een rustperiode. De coach zou zelfs hebben aangegeven definitief te stoppen als coach als het leven buiten het voetbal hem zal bevallen de komende tijd. Hij zou in ieder geval voor een bepaalde periode andere interesses op willen gaan pakken en tot rust komen.

Adriaanse wordt genoemd als mogelijk nieuwe coach van Ajax. Aanvankelijk leek door zijn naam definitief een streep te kunnen toen bleek dat hij niet direct beschikbaar was, hetgeen Ajax als eis had voor de nieuwe coach. Nadat echter ook door de namen van Advocaat, Rijkaard en Koeman een streep kan werden de geluiden hardnekkiger dat Ajax wellicht Adriaanse zijn bedenktijd zou geven maar die blijkt nu dus veel meer tijd nodig te hebben. Daarmee lijkt nu echt definitief door zijn naam een streep te kunnen.

Related posts