Manucharyan heeft nog vertrouwen

Edgar Manucharyan werd naar Ajax gehaald als een groot talent, maar door zijn blessuregevoeligheid heeft hij dat nooit echt waar kunnen maken. De aanvaller is echter nog vol vertrouwen, zo zegt hij in gesprek met AT5. ‘Jazeker. Ik geloof er nog steeds in. Ik kan ook veel beter, maar ik werk er aan’, aldus de 22-jarige Armeen tegenover de regionale zender. Hij ziet ook nog wel toekomst in Amsterdam. ‘Ja, maar dan moet binnen drie maanden wel iets veranderen’.

Tot op heden zit de voormalig Armeens voetballer van het jaar echter niet bij de selectie, dus lijkt een vertrek aanstaande. ‘Ik wil in ieder geval op het hoogste niveau spelen. Misschien dus niet bij Ajax, maar bij een andere club’.

In zijn tijd bij Ajax speelde Manucharyan negen duels in de Eredivisie, daarin kwam hij niet tot scoren. Voor zijn periode in Amsterdam speelde hij voor Pyunik Erevan FC, waar hij tot veertig doelpunten kwam.

Bekijk de video over Manucharyan op AT5

Related posts